If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Недейте така бре колеги.Него така си го кефи.Някой от нас(мене) ако я вземе ще си я възтанови в по-приятен външен вид.А точно за тази имам и врати и калници и то в същият цвят.Добре че Свищов ми е далече,че иначе пак нямаше да има пари за маратонки на детенце и жената щеше да ме
Недейте така бре колеги.Него така си го кефи.Някой от нас(мене) ако я вземе ще си я възтанови в по-приятен външен вид.А точно за тази имам и врати и калници и то в същият цвят.Добре че Свищов ми е далече,че иначе пак нямаше да има пари за маратонки на детенце и жената щеше да ме
и капак имаш все още... а аз ще помогна да заличим
тези зелени акуло-бодличко-боклуко подобни зелении по вратите и с малък чук да изчистим рефлекторите на модифицираните фарове ааа ? кво ще кажеш?
поздрави
Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'
тези зелени акуло-бодличко-боклуко подобни зелении по вратите и с малък чук да изчистим рефлекторите на модифицираните фарове ааа ? кво ще кажеш?
поздрави
то като гледам са сложени лупи, с чука само ще се влоши положението
поздрави
Тая е друга!
Бъркате я с тая от В. Търново!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Здравейте Колеги,
преустанових пилинето, но не и пиенето контузих се леко... десен лакет извън строя (нелеп инцидент в работата) нищо страшно.. ще ми мине като на куче...
жалко само че джантите ме чакат и изоставам с проекта
поздрави
Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'
Comment